Top 5 dansuri enervante

M-am uitat putin pe blog, am vazut ca nu prea am mai avut nimic de zis in ultimul timp si creeru' a inceput sa screama o idee. Defapt e o idee mai veche putin dar acum mi-am adus aminte de ea.

Ei bine e vorba de un nou top. Mai exact, top 5 cele mai enervante dansuri. Din punctul meu de vedere[desi presimt ca vei fi de acord cu locul 1]. Toti am fost pe la nunti/botezuri/cumetrii/cluburi/camine culturale/orice loc in care poti sa-ti misti putin bucile pe muzica. Si mai mult ca sigur, un anume dans ti s-a parut dezgustator. In asa hal incat ai ajuns sa-i doresti raul celui ce-l executa [pe dans]. Asa ca, am pus cap la cap toate aceste dansuri, le-am asezat putin in pagina, le-am slefuit putin si iata ce a iesit. In ordine inversa, locul...

5. Tango. Sunt constient ca e foarte greu de dansat. Desi multi se caca pe ei ca pot dansa tango, sunt convins ca nu e asa. Dar, cu toate astea, ai vazut cum arata un cuplu dansand tango? Nici Steven Seagal si Cichicean cand se bat nu se misca asa. Dans senzual un cacat. Senzuali sunt doar chilotii aleia [daca poarta], in niciun caz miscarile robotizate. Parca te si astepti din moment in moment sa-i mute falca cu un croseu aplicat unde trebuie.

4. D'n'B Dance. Nu cred ca are un nume.Asa ca l-am pus dupa numele de pe Iutube. Daca nu stii ce-i muzica D'n'B, ei bine du-te in bucatarie, ia un capac de la vreo oala si bate ritmic in el vreo 3-4 minute. Felicitari, ai facut prima melodie denebe din viata ta. Iar daca am stabilit cu muzica, sa explic putin si dansul. Imagineaza-ti ca esti la bowling si iti scapi bila aia peste unghia mare, care printre altele e putin incarnata. Imagineaza-ti cam cum ai sari pe acolo, iar in timp ce faci asta auzi in casca zdranganitul de mai devreme din bucatarie. Cam asta ar fi.


3. Dansul pe house. Sau minimal, electro, clubbing, trance,techno si tot asa. Nu prea am gasit vreun filmulet, dar am sa-l explic pe scurt. De obicei, niste de aia cu tricouri fara maneci si plini de steroizi se pun langa o boxa, ceva. Si incep sa agite mainile in toate directiile, cerculete, romburi, tot tacamul. Se mai adauga uneori lanterne sau bete din alea fosforescente, pentru efect. Ei bine, din punctul meu de vedere, dansul pe house ar trebui sa se rezume la schimbarea centrului de greutate de pe un picior pe altul, in niciun caz asemenea manifestari anorexice.

2. E meniaito. Sa vezi panica pe iutube ca scriam fara spatiu dupa e si nu gaseam nimic. In fine. Mi se umfla o vena la cap si sunt suspect de atac cerebral cand incepe e meniaito. Toate stiu pasii si incep sa topaie frenetic pe acolo batand din palme. Acum nu stiu sigur, dar cred ca e dans exclusiv feminin. Si nu de putine ori se mai trezeste cate un "lord of dance" sa se bage intre femei si sa arate cat de bine stie el sa danseze. Partea buna ar fi ca dupa vreo 30 de secunde incep sa se incurce si ai toate sansele sa vezi capete in gura si cazaturi. Filmuletul de la nunta B&J

Iar pentru final, bomba bombelor, dansul dansurilor, fenomenul fenomenelor, superlativul absolut, cel mai superior dans, incomparabilul DANS AL PINGUINULUI.[poti sa te uiti cat vrei, nu-i cade rochia cumetrei]

Mor pur si simplu. Se alege prafu'.E printre putinele lucruri pe care le urasc sincer. Din tot sufletul. Si daca ar fi sa aleg intre viata unui pui de Panda si disparitia dansului pinguinului, as alege varianta 2 fara exitare.

 Tin minte ca am vazut pentru prima daca monstruozitatea vara trecuta. Eram luat putin in freza si mi s-a parut genial. Parca am si invatat pasii. Ei bine, de atunci sa nu mai aud de pinguini si dans in aceiasi expresie. Nu stiu de unde a aparut, nu stiu cum a prins asa repede la lume, dar in ochii mei, alaturi de pusca si cureaua lata, imparte locul de cea mai oribila melodie aparuta vreodata. Si de aici si dansul. Un trenulet cu tente sexuale. Astept cu nerabdare disparitia pinguinilor dansatori.

P.S.: Cine rezista pana la sfarsitul filmuletului si imi spune ce culoare are rochia ultimei fatuci din trenulet are un bonus.

Cam atat. M-am cam epuizat cu ditai postu'. Cred ca vreo 2 zile nu prea ne vedem. Doar pe PicHour, daca e cazu'. Acolo, din ora in ora. Poza de aici.

3 pareri:

Fritz said...

Perfect de acord. O melodie, care prima oara am crezut ca este jidaneasca dupa cum suna, oribila la fel si asa zisul "dans". Moarte pinguinilor! (nu simpaticelor pasari, mamifere, oratanii, animale sau ce-or fi ele) :D si "numai de bine" securistilor!

Cristiana said...

Well....sa zicem....dar nu sunt de acord cu includerea tangoului in lista ta. Uita-te la video! Poate te razgandesti macar un pic.... http://www.youtube.com/watch?v=HYYQ56oZSDM

Cosmin said...

okei inteleg ce ai cu tnagou`, house`u, dansu pinguiunului....dar cu dnb`ul ce ai?