Al doilea razboi mondial in centru

E duminica, as dormi mai mult decat am dormit pana acum, si cu toate astea am zis sa mai scriu cate ceva pe blogea. Mai ales ca am ramas in urma cu cateva zile.

Si cum n-am chef de nimic altceva, mi-am adus aminte de niste poze facute prin centru [Bucurestiului daca mai e vreun dubiu] in timp ce niste unii faceau acolo un film. Defapt ei erau in pauza, nu stiu ce asteptau, dar erau toti costumati si erau masini si evrei. Defapt nu cred ca erau evrei, doar jucau rol. Defapt nici nu ma intereseaza.

Pozele le pun dupa jump[daca nu stii jump e ala cu "citeste mai departe";stai linistit nu-i nicio rusine], din doua motive: sa nu incarc prea mult pagina si sa-mi creasca si mie afisarile. Aaa si am schimbat si clipu' zilei. Zice nenea ala acolo ca "I love hip hop like Madona loves dick". Nu stiu cum o fi treaba, dar daca Madona loves dick cum i love eu hip hop, inseamna ca i place rau de tot. Da, nu ma intereseaza cum se scrie corect numele babaciunii.

Poze...









Ultima poza are draci pe ea, nu vrea deloc sa se aranjeze in pagina. Era sa uit...

P.S. Daca stii cum se numeste filmul, sa-mi zici si mie. Jur ca fac un concurs cu un premiu. Mai exact un bilet la filmul asta, la matineu.

2 pareri:

Alex said...

Frumoase poze. Nu e cumva strada de langa Curtea Berarilor? Si cum de te-au lasat sa le faci poze? Nu era inchis pe acolo?

Teo said...

Merci, merci. Exact strada aia e, cum iesi vara de pe terasa, prin spate.

Cat despre poze, n-a fost problema. Erau 2-3 gorile de alea de la bgs da n-aveau treaba cu mine.

Aaa a fost un idiot, mare actor care a zis ca nu vrea sa i fac poza. In rest, totul ok.